Victoria Milan

Anmeldelse av Victoria Milan

Victoria Milan

Denne dating siden er dessverre veldig lite aktiv for tiden. Om du er på utkikk etter en sexpartner anbefales heller en av disse nettdating sidene:

Foxyadult

Dateme1st

Victoria Milan er Nordens første nettside for casual dating. Her kan gifte eller samboende finne andre som er interessert i et eventyr. Dating siden har 150 000 medlemmer i Norge, og 13 millioner over hele verden. Så tjenesten dekker opplagt et behov. Vårt inntrykk var at de fleste som var registrert på nettdating siden var vanlige mennesker som var ute etter litt online flørting og erotisk prat på nettet

Etter de oppdaterte dating siden syns vi den er blitt vanskelig å navigere på, og nå kan vi heller ikke gå tilbake til den gamle versjonen. Victoria Milan tilbyr også kundeservice som er noe treg, det tok lang tid før vi fikk svar.

Victoria Milan

Dersom du ønsker å kontakte noen av de medlemmene på Victoria Milan som fanget din oppmerksomhet, og ønsker å prate litt, så må du kjøpe et abonnement.Her er det abonnement, men du kan også kjøpe mynter for å sende gaver. Noe som fort kan bli dyrt synes vi.

Gå til siden

Victoria Milan

Er Victoria Milan en ordentlig nettdating side?

Nei, det ser ut til at Victoria Milan ikke er en ordentlig dating side som du kan stole på. Her anbefaler vi heller en av disse to.

Foxyadult

foxyadult

Dateme1st

dateme1st