Victoria Milan

Screenshot_16

Denne siden er dessverre veldig lite aktiv for tiden. Om du er på utkikk etter en sexpartner anbefales heller en av disse sidene:

Foxyadult

Dateme1st

Victoria Milan er Nordens første side casual dating. Her kan gifte eller samboende finne andre som er interessert i et eventyr. Siden har 150 000 medlemmer i Norge, og 13 millioner over hele verden. Så tjenesten dekker opplagt et behov.Vårt inntrykk var at de fleste som var registrert på siden var vanlige mennesker som var ute etter litt online flørting og erotisk prat.

Etter de oppdaterte siden syns vi den er blitt vanskelig å navigere på, og nå kan vi heller ikke gå tilbake til den gamle versjonen.Siden tilbyr også kundeservice som er noe treg, det tok lang tid før vi fikk svar.

Dersom du ønsker å kontakte noen av de medlemmene som fanget din oppmerksomhet, og ønsker å prate litt, så må du kjøpe et abonnement.Her er det abonnement, men du kan også kjøpe mynter for å sende gaver. Noe som fort kan bli dyrt synes vi.

Gå til siden

Er Victoria Milan en ordentlig side?

Nei, det ser ut til at Victoria Milan ikke er en ordentlig side som du kan stole på. Her anbefaler vi heller en av disse to.

Foxyadult

foxyadult

Dateme1st

dateme1st