us2

Anmeldelse av us2

us2

Er du en nybegynner til nettdating, eller kanskje du har lyst til å prøve en mer generell dating side, der man kan se etter flere ting samtidig i forhold til en dating side som er myntet på et one night stand eller for å finne en livslang partner. Da kan Us2 kan være noe for deg. De er ikke like fokusert på en livspartner som Match.com, men ikke like one night stand som Foxyadult, det er midt i mellom. Egentlig er det akkurat hva du selv ønsker det skal være, og lar deg møte andre som ønsker det samme som deg, hva enn det skulle være.

Nettdating siden er enkel og grei, du registrerer deg ved å velge kjønn og hva du er på utkikk etter, du skriver inn fødselsdato og gir e-posten din, og så er du i gang. Videre kan man legge til litt mer informasjon om seg selv, slik at man kan vise andre sin personlighet. Her kan man legge inn utseende, hva man ser etter og litt om seg selv og hva man liker ellers. Man kan også legge inn bilder, som de sier er en viktig del av prosessen. Mange dating sider sier at man dobler sjansen for å finne noen med et bilde, og denne dating siden er ikke annerledes her.

Selv om nettdating siden er veldig åpen med tanke på at man kan egentlig lete etter de fleste typer forhold her, selv om utseende på siden ser mer ut som en dating side som er myntet på å finne en date eller kjæreste. Dating siden er veldig moderne, og fin og man får et godt inntrykk fra første stund. Dette liker vi godt! Deretter får man litt kort informasjon om siden, før man kan scrolle ned og se mer informasjon om siden, noen funksjoner og tilgjengelige medlemmer i sitt område. I bakgrunn av dette er det et romantisk bilde av en start på en date.

Er det verdt å bli medlem på Us2? Våre Us2 erfaringer er veldig positive. Det er en moderne nettdating side med god kundeservice som tilrettelegger for de fleste typer forhold. Så om du kikker etter noe løsere enn tradisjonelle dating sider, så er Us2 siden for deg. En dating side hvor du kan møte nye venner, og kanskje en ny livspartner.

us2