Den Ultimate Guide til Dating i den digitale tidsalderen

Den Ultimate Guide til Dating i den digitale tidsalderen
Happy girl watching media in a smart phone sitting in the street beside her bicycle

Hva er egentlig dating?

I disse dager er det mange mennesker der ute som vil ha en onenightstand eller bare prøve noen for moro skyld. Tanken er at du ikke trenger å bruke for mye tid med denne personen for å se om dere passer sammen. Dette kan høres ut som en flott plan, men det kan også være veldig farlig.

Tidligere måtte folk som var interessert i å møte andre mennesker for uformell sex, gå gjennom den vanskelige oppgaven å hente noen fra en bar eller klubb. Men i disse dager er det lettere enn noensinne- alt de trenger er smarttelefon og internett for å finne noen som vil ha sex.

Hva du skal gjøre når du ikke liker Matchen din

Det er mange grunner til at matchen din kanskje ikke liker deg tilbake. Det kan være at de ikke leter etter et seriøst forhold, eller at de allerede er i et forhold, eller at de rett og slett ikke tiltrekkes av deg.

Dessverre er det ingen måte å vite sikkert om matchen din liker deg før de gjør det første trekket. Men det er noen ting du kan gjøre for å øke sjansen for at de liker deg tilbake.

Hvordan bli vellykket med online dating

Det er mange måter å lykkes med online dating. Det viktigste er å være ærlig om det du leter etter.

Det første trinnet er å lage en profil som nøyaktig gjenspeiler din personlighet, så det er klart for andre hva du leter etter i en match. Du bør også svare sannferdig på alle spørsmålene, ettersom noen synes det er avskrekkende når andre sukker på svarene sine eller endrer dem senere. Du bør også legge ut minst ett klart og tydelig bilde av deg selv på profilen din.

Ikke stol på alkohol som en isbryter; Det kan få deg til å se aggressiv og desperat ut hvis noen avslår tilbudet ditt om en drink eller avviser å snakke mer med deg etter de første minuttene av samtalen.

Tinder tips for gutter

Tinder er den mest populære datingappen i verden. Det er mange tips og triks som hjelper menn til å bli mer vellykkede. Det første tipset er å ha et tydelig profilbilde.

1) Et tydelig profilbilde vil gjøre det lettere for kvinner å bla gjennom profiler og avgjøre om de vil ha kontakt med deg eller ikke.

2 ) Det andre tipset er å inkludere en fengende biografi som får kvinner til å ville vite mer om deg etter å ha lest den.

3 ) Det tredje tipset er å bare sveipe til høyre hvis du vil ha matchen og ikke på grunn av kjedsomhet eller andre årsaker. Sveiping til høyre vil øke sjansene for å bli matchet med noen som har sveipet rett på profilen din, noe som bør føre deg nærmere å møte noen spesielle.

Tinder tips for jenter

Tinder er en populær dating -app, men det kan være litt skremmende for jenter. Her er noen Tinder -tips for jenter slik at de kan føle seg bedre om seg selv og vise sin beste side.

Her er noen tips for å hjelpe deg på Tinder:

1) Skriv en spennende dating bio

2) Smil! Profil bildet bør ha et smil

3) Hold profilen din oppdatert for å gjenspeile hvem du er nå

4) Vær oppmerksom på bildene du legger ut

5) Legg til hobbyer i dine interesser

Beste datingside i 2021 – SpotGee – alternativer for studenter og seniorer.

Det er mange datingsider å velge mellom for studenter og eldre. SpotGee er en perfekt match for folk som ønsker kjærlighet og selskap.

Nettstedet er opprettet med ett ønske å finne en måte å hjelpe sine jevnaldrende med å finne kjærligheten. De fant ut at de fleste online datingsider manglet behovene og tiltrekningen til den yngre generasjonen, så de utviklet Spotgee for å fylle ut hullene.

Nettstedet lar brukerne velge mellom forskjellige aldersgrupper, fra 18 – 25 år til 65+ år. Den har et forbedret personvernfilter som lar brukerne søke etter andre brukere etter sted eller sosial krets, samtidig som de opprettholder personvernet blant venner og familiemedlemmer på Facebook eller andre sosiale medieplattformer.

Spotgees beste funksjon kan være den “Tinder-lignende” søkefunksjonen. Prøv det her

Konklusjon: Fremtiden for dating er lys

Fremtiden for dating er lys, og vi kan alle spille en rolle i den ved å eie vår seksualitet og ikke skamme oss.

Vi vet at alt er digitalt nå, og det er mange måter å finne kjærligheten på.

Først og fremst gir dating -apper en enkel måte å få kontakt med noen som deler de samme interessene som deg.

For det andre gjør de det lettere å gå på date med noen du aldri har møtt før. Du kan sjekke ut profilen og bildene deres på forhånd og deretter møte dem personlig hvis du vil gå på date med dem.

Til slutt trenger vi ikke å være begrenset av det vi ser på jobb eller skole – vi kan møte nye mennesker som bor i nærheten av oss eller til og med fra andre deler av verden gjennom disse plattformene.