Tips og triks til første date

Tips og triks til første date

Den første avtalen bør være så uformell og uforpliktende som mulig for begge parter. Den første daten handler om å lage et flott førsteinntrykk og ikke finne ut om dere er sjelefrender.

Den største og vanligste feilen begge kjønn gjør er å for langt. Du har lov til å vise at du er interessert og liker den andre personen, men alarmklokkene ringer når du tilsynelatende er veldig imponert over alt den andre personen sier og gjør. .

Tips til den første meldingen

Vi mennesker verdsetter tingene vi har kjempet litt for og fortjent. Vi ønsker å bli valgt av noen som har muligheter til noen andre, i stedet for noen som er er desperat eller for redd for å bli følelsesmessig utpresset.

Det er også vanlig for mange å være veldig formelle og i “intervju modus”. Spørsmål er tillatt, men ikke glem at du trenger å flørte og tulle litt også. Ikke ta øyekontakt hele tiden, men sørg for å holde øynene litt lenger enn normalt til tider for å skape “spenning” mellom deg mens du snakker.

Tips til den første daten

Flørting er lett å forestille seg som en slags “leketøy verbal blokk” hvor du tillater deg å tulle litt og gjøre narr av den andre så lenge det er klart at det er morsomt.

Den første daten var en suksess: Hva nå?