Er super bruker på sukker.no verdt det?

Sukker.no

Dersom jeg hadde skaffet meg Superbruker medlemskap på sukker.no, hva har jeg å tjene på det? Bortkastet penger. Du får like mange/lite besøk på andre dating tjenester.

Man kan jo sende meldinger til alle, så noen regner med det er verdt det.

Hva du skriver i de meldingene du får lov til å sende er det som avgjør om det er verdt det eller ikke. Altså om det fører til noe positivt for din del.

Problemet er at de aller, aller fleste datingsider tar betalt for funksjonalitet som å kunne kontakte andre medlemmer. Det hjelper lite at profilen din har hundre millioner visninger hvis du ikke kan svare.

Husk at disse sidene bare er ute etter pengene dine. Det er mange falske profiler på sukker.

Jeg mener at prisen ikke kan forsvares. Du må også jobbe ganske hardt for å få en profil som skiller seg ut, og å ikke fremstå som en avdanket bruker, uten interesse for jobb i det hele tatt, som går rundt i singlet hele dagen, og spiser potetgull 3 ganger om dagen, mens du venter på at barbie skal ringe på døra. Det er nok av disse på sukker. Psykopater også, både gutter og jenter.

Det som er, er at du sjelden vil få meldinger fra jentene, det har jeg og en del andre kamerater merket, om du ikke ser ut som Brad Pitt så vil du bare få et fåtall av meldinger og dermed er du stuck med og sende til bare Superbrukere (som det ikke er mange av på jentesiden)

Anmeldelse av sukker.no

Hele gjennomgangen av Sukker kan du lese her.

Jentene tar sjelden kontakt fordi de er vant til at guttene kommer løpende til de på disse sidene, du må derfor ta initiativet og sende meldinger rundt.

På de 3 mnd jeg var gratis medlem så fikk jeg kontakt med 1 jente, ble ikke noe treff, etter jeg ble Super bruker og begynte og sende meldinger rundt så kom det stadig svar tilbake. Har nå truffet 7 stk gjennom siden og har fortsatt ca 5 “kaffe/pils” avtaler som jeg ikke har fått tid til.

Man må ikke glemme at Sukker.no er bare en portal. Det er ingen generaliseringer som vil passe “de som er der”, som om det er en egen type mennesker. Like forskjellig utvalg personligheter som i virkeligheten vil jeg tro.

For gutter og menn er vel sukker nesten poengløst uten minst VIP og helst superbruker. Som gratisbruker kan du jo tross alt bare kontakte superbrukere, og er det en ting du bare må venne deg til, så er det at du må ta kontakt med henne på sukker. Jeg har fortsatt tilgode å motta en første melding. Nummeret før jeg utlover dusør eller helt gratis date til den som sender melding til meg først .

Men altså: Utover det så må du også sende ganske mange meldinger. Jeg regner svar-responsen for min del til å være ca 1/3 og 1/6 er positiv (den har holdt en del måneder nå). Du skal være god (ehh … desperat er vel egentlig ordet her ) hvis du klarer å finne såpass mange superbrukere som du liker, for å fylle opp meldings kvota for å forvente noe positivt tilbake.

Det virker på meg som at alle aktørene bruker det gamle match-systemet som ble så populært i USA for en del år siden, hvor medlemmene matches opp mot hverandre etter en drøss av kriterier helt til det nesten ikke er noen medlemmer som matcher hverandre. (Satt litt på spissen). Litt irriterende det prinsippet der, for det er faktisk JEG som bestemmer hvem jeg liker eller ikke. Nok om det.

Selv om det matches over en lav sko så skulle vel medlemmene kunne kikke rundt i medlemsmassen og søke etter andre med sine egne søkekriterier? Tror jeg skal kontakte sukker og spørre om hvordan ting er lagt opp der inne.

Hvor mange aktive medlemmer har egentlig sukker.no?

Sukker.no ble lansert første gang i mai 2004 som Norges første relasjons matching tjeneste. Per mai 2010 hadde 260 000 opprettet profil på tjenesten, ifølge wikipedia. Sukker.no har ikke gitt ut noen offentlige tall etter det.

Hva er forskjellen på VIP og Superbruker (Sukker.no)?

Hvis du syns det er greit å ta første kontakt og kun få først kontakt av andre betalende medlemmer så trenger du ikke noe mer enn vanlig VIP.

Ikke kast bort pengene dine med mindre du ser ut som en supermodel

Siste ord om sukker

Da kan man vel på mange måter konkludere med at ettersom Sukker på mange områder er svært annerledes enn andre sjekkesider, så kreves det også en annen taktikk for å gjøre seg bemerket?

Hvis du ikke fyller ut relasjon profilen på Sukker, får du ikke heller ikke noen match. Tipper det gjør damene usikre på hvor seriøs du er når du ikke gidder å besvare spørsmålene. Jeg er enig i at den er for omfattende og ikke alltid like lett å svare så detaljert. Men den er jo grunnlaget for matching på Sukker, så vil du ha kontakt er det nok lurest å fylle ut skjemaet.

Ha en OK, ærlig og gjerne morsom beskrivelse av deg selv og dine ønsker pluss bilder (hvor du smiler!) så kommer du til å få treff.

Men skal du først bruke penger på en dating tjeneste så anbefales heller Mistress18 som er en betal for bruk side som du kan les alt om her. Eller gå direkte til siden ved å klikke på bildet under. 

mistress18 Norge