Slik bygger du tillit

Slik bygger du tillit

Det spiller ingen rolle hvor flink jenta synes du er hvis hun ikke stoler på deg. Å være jente er iboende skummel (jenter er i gjennomsnitt mer redde enn gutter), og noen av de skumleste tingene der ute for jenter er bare gutter. De aller fleste menn (90%) er ganske gode, problemet er bare de ti prosentene som ødelegger for resten av oss. 

 Det beste sjekke trikset for å bygge tillit er å være ærlig både om dine intensjoner, dine styrker, dine svakheter og de tingene du tror vil sette deg i en dårlig posisjon. “I det minste er du ærlig” er et stort kompliment. 

 Tillit kan deles inn i 5 hovedkategorier: 

 1. Tilgjengelighet 

 Jenta må stole på at hun har en “sjanse” med deg. Ikke nødvendigvis at du har følelser for henne eller at de blir venner neste uke, men du liker det veldig godt, og at det ikke er farlig for dem å bli litt fascinert. At hun har verdi for deg og at du setter pris på henne.

En av de vanligste årsakene til at jenter avslår gutter i byen, er fordi han åpenbart har sett det “på sjakkbrettet” og prøver å møte en jente. Jenter trenger å føle at du bare bryr deg om dem av en bestemt grunn. 

Beste SexCam nettsteder – Din kilde for Live Cam show anmeldelser

 2. Sosiale koder 

 Hun må være sikker på at du kjenner til og tar hensyn til de sosiale kodene. For jenter er det topprioritet å ikke synke inn i venninnenes sosiale status.Hvis du er for rar og sier og gjør ting som ikke passer i konteksten du er i, blir jenter fort veldig skeptiske.

Hvis du gjør rare ting i en situasjon, vil hun være redd for at du vil gjøre rare ting i en annen situasjon der andre kan dømme henne for å gjøre henne “ok”. 

 3. Empati for henne 

 Hun trenger å vite 100% for at du virkelig bryr deg om henne og elsker henne godt. For eksempel hvis hun forteller deg at noe er viktig for henne og du nekter det, eller hvis du prøver å fange henne til å gjøre det hun allerede har vist at hun ikke vil, bryter det din tillit.

Det har ikke noe å si om hun faktisk sa ja til sushi hvis utseendet på ansiktet hennes gjorde det klart at hun syntes tanken var ekkel. han insisterer på at han spiser sushi og nesten aldri vil se deg igjen. 

9 gode dating råd for godt voksne

 4. Stole på

 Hun burde vite at hun kan stole på deg. Hvis du sier at det hadde vært fint for henne å ha sovnet, må hun være sikker på at du ikke har tenkt å narkotika henne og selge nyrene hennes for bitcoins. Hun drar deg med i en løgn, hun stoler ikke på noe du sier.

Og her er en hemmelighet om jenter: du kan ikke lyve for jenter.Ja, hun kan “tro på deg” og slutte å plage deg litt mer, men på et paranormalt nivå vet hun fortsatt at du lyver. Og underbevisstheten din vil ikke roe seg så lett. Jentene merker at noe er galt.

Du kan like gjerne fortelle sannheten og takle reaksjonen med en gang. Det er helt absurd hva jenter tåler så lenge du er ærlig. Ærlige menn er faktisk sjeldne. 

Hvordan få det beste profilbildet

 5. Kontroll 

 Hun må være sikker på at du har kontroll. Både om sitt eget liv og om situasjonene han befinner seg i med deg. Det beste jentene vet er å gi slipp på kontrollen og føle seg 100% trygg på at du har begge hendene på rattet. Du må vite at du har oversikt (se og kjenne til alle viktige faktorer i situasjonen), at du har en idé om hva du vil ha i situasjonen og at du kontrollerer ting i en bestemt retning.

Det er ikke så viktig for jenter å gå ut sammen så lenge du har en plan som du kommer med basert på et valg du tar. Når jenter spør deg hvilken kjole du liker best, spiller det ingen rolle hvilken kjole du velger. . Det er veldig ubehagelig når du sier “Jeg vet ikke. Kan du bestemme?”

Beste norske datingsider