Oversikt over nettdating sider vi har testet

Mistress18

Mistress18 er kanskje den beste datingsiden for casual dating.

Diskret og høyt nivå på medlemmene.Meget bra plattform for erotisk dating. Anonym og sikker nettside.Brukervennlig og mange søkemuligheter.

Mistress18 er også veldig mobil vennlig.

mistress18 Norge

Les anmeldelse

Dateme1st

Er du ute etter kjærlighet er kanskje Dateme1st best.

Nummer en på flørt. Utmerket sted for å chatte med single nær deg. Brukervennlig side. Veldig bra kundeservice.  Sikkerhet på topp.

Dateme1st er også veldig mobil vennlig.

Dateme1st Norge

Les anmeldelse

Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen og Mötesplatsen i Sverige er i dag en av Nordens største datingsiter med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge.Av Møteplassens medlemmer er ca 48% kvinner og 52% menn. Omkring 90% av Møteplassens medlemmer er over 25 år. For å bli medlem på må du være minst 18 år.Som medlem på Møteplassen kan du søke blant single og bli kjent med nye mennesker. Her finner du verktøy og funksjoner som gjør det enkelt for deg få kontakt og finne noen du kan omgås. På Møteplassen samles single mennesker som søker et seriøst forhold – noen å dele livet med!

møteplassen logo

Les anmeldelse

Lust18

Lust18 er rask og enkel å bli medlem på, som du forventer fra et nettsted som ikke nødvendigvis er laget for å finne en livspartner. Den er langt mer morsom og løssluppen enn det som navnet antyder, og siden ser ut til å etablere seg et sted mellom en tradisjonell datingside og en hardbarket hook-up side, Lust18 posisjonerer seg i midten og legger vekt på moro og flørting fremfor kjærlighet og uforpliktende sjekking.

980x150

Les anmeldelse

Foxyadult

Foxyadult har mange medlemmer, godt fordelt på kvinner og menn. Her er mange profiler å velge mellom. Den er ganske frekk, så kanskje det ikke er for de delikate. Leter du etter nye kontakter og relasjoner med skitne sinn, er dette siden for deg. Her er mye å velge mellom, både gifte og singele.

Foxyadult er også veldig mobil vennlig.

foxy

Les anmeldelse

Us2

Er du en nybegynner til nettdating, eller kanskje du har lyst til å prøve en mer generell datingside, der man kan se etter flere ting samtidig i forhold til en datingside som er myntet på et one night stand eller for å finne en livslang partner. Da kan Us2 være noe for deg. Us2 er ikke like fokusert på en livspartner som Match.com, men ikke like one night stand som Tinder, det er midt i mellom. Egentlig er det akkurat hva du selv ønsker det skal være, og lar deg møte andre som ønsker det samme som deg, hva enn det skulle være.

Us2 er også veldig mobil vennlig.

us2-2

Les anmeldelse

Match.com

Det første inntrykket man får når man logger inn på Match.com er at dette er en klassisk datingtjeneste. Oppsettet er ryddig og enkelt å navigere og ligner på andre nettsteder de fleste er vant til. Du får en liste med egnede matcher, og deretter kan du vise interesse ved å blunke eller chatte med dem du liker.

match

Les anmeldelse

Victoria Milan

Victoria Milan er Nordens første side casual dating. Her kan gifte eller samboende finne andre som er interessert i et eventyr. Siden har 150 000 medlemmer i Norge, og 13 millioner over hele verden. Så Victoria Milan dekker opplagt et behov.Vårt inntrykk var at de fleste som var registrert på siden var vanlige mennesker som var ute etter litt online flørting og erotisk prat.

Screenshot_3

Les anmeldelse

Next love

Er det kjærlighet her ?

Flott sted for å treffe folk. Stort globalt nettsamfunn for eventyr. Masse bilder som du kan nyte.Kompliserte betalingsløsninger.

Vanskelig på mobil.

Screenshot_4

Les anmeldelse

Finnsex

Er du ute etter sex?

Her er det jevn fordeling mann/kvinne blant sidene for voksne (i motseting til det som normalt er vanlig: mange menn og få kvinner)

Vanskelig på mobil.

Screenshot_6

Les anmeldelse

C-Date

C-Date er en stor aktør i den uformelle datingbransjen.

Det er enkelt og greit å registrere seg på C-date. Vi foreslår at du begynner med å registrere deg gratis, og så ser selv om nettstedet er noe for deg.

Mobil vennlig og en app.

Screenshot_7

Les anmeldelse

Lisa18

Lisa18 er en side som ønsker å tilfredsstille deres lyst til eventyr.

Denne siden kommer fra C-Date som er en stor dating side. Lisa18 og C-Date har forskjellige medlemer, men mye av de samme.

Vanskelig på mobil.

Screenshot_8

Les anmeldelse

be2

Siden ​​her en matchmaking for å forene sjelevenner for relasjoner. Den er en stor side for online dating, med mange registrerte brukere over hele verden.

Mobil vennlig og en app.

Screenshot_9

Les anmeldelse

Academic Singles

Siden er ganske enkel å bruke. Men det er vanskelig å finne fram til kundeservice, og hvordan man avslutter abonementet.

Vanskelig på mobil.

Screenshot_10

Les anmeldelse

RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful har da vært i nyhetene både i Norge og andre land. Men hva handler det egentlig om? RichMeetBeautiful er ganske ny i europa, og er blant de klassiske sugardating-sidene å regne. RichMeetBeautiful fokuserer på å hjelpe rike og vakre mennesker med å finne hverandre, slik at de kan få gjensidig nytte av hverandre.

Vanskelig på mobil.

Screenshot_5

Les anmeldelse

Rampetepiker

Rampetepiker er IKKE en side vi vil anbefale. Her bør du styre unna.

Rampetepiker.no er datingside for deg på utkikk etter alt fra nettflørt til fast forhold. Ettersom Rampetepiker drives av et internasjonalt selskap, kan du også komme i kontakt med brukere fra andre deler av verden.

rampete piker

Les anmeldelse