Om oss

Hvorfor startet vi bestdateside.com?

Min egen erfaring vet jeg hvor utfordrende og frustrerende det kan være å finne den rette datingsiden da det er mye useriøst her.

Derfor valgte vi å utnytte vår egen erfaring og lage en nettside som gjør det lettere for norske brukere å sammenligne siden. Dette er vår egen erfaring og våre undersøkelser, og kan kanskje hjelpe deg med å velge rett. Når det kommer til stykket vil vi bare hjelpe deg til å finne det du ser etter.

Hva gjør vi?

Vi gjennomfører jevnlig tester av disse sidene for norske brukere. Vi tester tekniske funksjoner og spør medlemmer om hva de liker og misliker. I tillegg ser vi på personvernbetingelsene og pris, for å øke tilgjengeligheten – for deg.

Hva gjør bestdateside ikke?

På tross av arbeidet vi legger ned i dette prosjektet, kan vi dessverre ikke garantere at du finner akkurat den du søker selv om du følger vår anbefaling. Å finne den rette partnere, vennen eller uforpliktende kontakten, er nemlig avhengig av mange faktorer utenfor vår kontroll.

Opplysning:

Vi er en profesjonel gjennomgangsside som mottar kompensasjon fra selskapene hvis produkter vi vurderer. Vi tester hvert produkt grundig og gir høye karakterer til bare de aller beste. Vi eies uavhengig av hverandre og meningene som er uttrykt her er våre egne.

Les også vår privacy policy og GDPR her.

Vi prøver å sette objektive reveiws og nyheter om online dating, noen selskaper vi får komposisjoner fra, og kan påvirke vårt syn.