Møteplassen

Anmeldelse av Møteplassen

møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen og Mötesplatsen i Sverige er i dag en av Nordens største nettdating sider med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge. Men vil vi anbefale møteplassen? Ja og nei, vi vil igjen heller fremheve disse to dating sidene.

Foxyadult

foxy

Dateme1st

dateme1st

Hvem treffer du på Møteplassen?
Av Møteplassens medlemmer er ca 48% kvinner og 52% menn. Omkring 90% av Møteplassens medlemmer er over 25 år. For å bli medlem på må du være minst 18 år.

Alle samfunnsgrupper er representert, og Møteplassens medlemmer er sosiale og trivelige mennesker som er her for å finne nye venner og kanskje ny kjærlighet. De aller fleste har alt en stor vennskapskrets som de vil utvide ytterligere.

Hva gjør man på Møteplassen?
Som medlem på Møteplassen kan du søke blant single og bli kjent med nye mennesker. Her finner du verktøy og funksjoner som gjør det enkelt for deg få kontakt og finne noen du kan omgås. På Møteplassen samles single mennesker som søker et seriøst forhold – noen å dele livet med!

Du kan opprette en personlig profilside, der du presenterer deg selv med tekst og bilder. Du kan også besøke profilsidene til andre interessante single, og bla i fotoalbumene deres.

Det finnes flere funksjoner som gjør det enkelt for deg å få kontakt med andre single. I singelfeeden får du hele tiden det siste fra de single som DU leter etter. Her kan du selv fortelle hva du gjør akkurat nå, eller dele andre tanker. Dessuten kan du vise at du liker andre single personers bilder og innlegg. Når en annen singel har reagert på innholdet ditt, får du et varsel.

Med funksjonen “Liker” kan du bla gjennom single du leter etter, og se hvem som liker deg tilbake! Du kan også se hvem som matcher deg ved å bruke Møteplassens matchingstjeneste, noe som øker sjansen for å finne et langt og lykkelig forhold.

Du kommer også til å finne mange single som er interessert i forskjellige singelaktiviteter eller som vil gå på date. Alt fra kaffetreff og restaurantbesøk, til dans eller kino.

Du kan date på Møteplassen.no og i datingappene (Android og iOS).

Er Møteplassen en side vi vil anbefale ?

Ja og nei, stort er ikke alltid best, Så vi vil heller anbefale en av disse to.

Foxyadult

foxy2

Dateme1st

dateme1st

Funksjoner i Møteplassen

møteplassen

Min side

Alle medlemmer på Møteplassen har en egen side, en side der man presenterer seg. Akkurat nå finnes det over 135 000 sider du kan surfe rundt på.

Meldinger fra single

Mange kan fortelle om følelsen de fikk når de leste “den meldingen” på Møteplassen. Den meldingen som forandret deres liv.

Søk single

En bra søkefunksjon er grunnlaget for en bra singeltjeneste. Møteplassen er ikke noe unntak.

Matching

Hvor gammel man er eller hvor man bor er ikke det viktigste i en relasjon. Ja visst, det er viktig, men det er vel til syvende og sist personligheten som bestemmer om det kommer til å fungere, eller?

VIP betaltjeneste

På Møteplassen er alle viktige. Men som navnet VIP (very important person) antyder så får våre betalmedlemmer litt ekstra oppmerksomhet.

Gå på date

Her kan Møteplassens single vise at de er interesserte i å gå på date. Hver uke kommer det tusenvis av nye invitasjoner til ulike dateaktiviteter.

Møteplassen på mobil

Som medlem på Møteplassen er nettdaing aldri lenger borte enn mobiltelefonen. Last ned Møteplassens app og begynn med dating på din iOS- eller Android-enhet.

Hjelp og support

Det er lite hjelp å få på Møteplassen, og her er det vanskelig å avslutte.abonemanget sitt.

Sikker nettdating

Det er viktig at du skal føle deg helt trygg og fortrolig med å lete etter en ny partner på Møteplassen. Derfor finnes det mange funksjoner som opererer i bakgrunnen for å skape en sikker og pålitelig plass å være på.

  • Alt materiale godkjennes. Når det lastes opp et bilde eller registreres en ny presentasjon så er det personale på plass som kontrollerer at det er i overensstemmelse med Møteplassens regelverk og policy.
  • Du kan når som helst blokkere andre medlemmer slik at de ikke kan ta kontakt med deg på dating siden, besøke din profil eller finne deg i søkefunksjonen. Dessuten finnes en funksjon som, hvis du aktiverer den, filtrerer bort meldinger som inneholder eventuelt støtende ord.

.

Vær anonym og sikker

Det er bare du som kan avgjøre når tiden er inne for å oppgi ditt virkelige navn og andre kontaktopplysninger. Bruk sunn fornuft og gi ikke ut kontaktopplysninger før du føler deg trygg på relasjonen og stoler på personen det gjelder. Gi aldri ditt navn, telefonnummer, e-postadresser eller noe som kan identifisere deg i din presentasjon eller i dine første meldinger.

Å gjøre seg opp en mening

Det er vanskelig å gjøre seg opp en mening eller oppfatning om en person. Dessverre så finnes det personer som lyver og bedrar også på Møteplassen, akkurat som det gjør det på nattklubber, fester, treningsstudioet eller andre møtesteder.

En stor fordel med nettdating er at du virkelig har muligheten til å danne deg en mening om personen innen du tar skrittet og møter personen. Det kan til og med være sikrere å møte noen på nettet:

  1. Forsøk å være så rasjonell som mulig selv om det er en emosjonell situasjon. Handle ut ifra det du vet. Mistenker du at noen lyver uten å kunne gi troverdige forklaringer, avbryt kontakten.
  2. Be om å få se bilder. Et bilde sier mer enn tusen ord sies det. Det ligger noe i det. Bilder er uansett en veldig god hjelp når du skal gjøre deg opp en mening om en person. Vær ekstar oppmerksom på personer som gang på gang hevder at de ikke kan vise deg et bilde.
  3. Ingen kam kreve å få treffe deg. Det er du som avgjør om du vil gå på en virkelig date eller ikke. Du har ingen plikt til å møte noen bare fordi dere har hatt kontakt lenge på Møteplassen.

Tid for å gå på date

Når du har blitt kjent med noen gutt eller jente på Møteplassen og du føler at tiden er moden for å treffes, finnes det noen enkle tips for at du skal kjenne deg sikker:

  1. Velg å treffes på et offentlig sted der det samles mange mennesker. Velg et tidspunkt du er sikker på at det vil være andre der.
  2. Fortell til noen at du skal på dating, hvor du skal og hvem du skal møte
  3. La ikke din date hente deg hjemme eller kjøre deg hjem. Ta deg til og fra daten på egenhånd.
  4. Avbryt daten umiddelbart hvis du ikke føler deg trygg.

Å lære nye personer å kjenne medfører risiko, men med de enkle knepene som er nevnt ovenfor vil du redusere denne risikoen betraktelig. Så vær forsiktig, bruk sunn fornuft, men fremfor alt – ha det moro! Det er kjempemorsomt å date!

Sikkerhetsrisiko – Vær oppmerksom!

Det skal være morsomt og spennende med nettdating og å flørte, og derfor er det ekstra viktig at du føler deg trygg hos oss. Dessverre finnes det uærlige personer både på nettet og i virkeligheten. Vi jobber aktivt med å oppdage og forhindre forekomsten av uærlige personer på vårt nettsted. Likevel oppfordrer vi alle våre medlemmer til å være ekstra oppmerksomme, for å slippe å bli lurt.

Et vanlig knep fra bedragere er å bruke fotomodell-lignende bilder for å lokke til seg så mange dating kontakter som mulig. Når de har fått kontakt, bygger de sakte opp tillit. Det handler ofte om flere måneder med kontakt både på telefon og internett. Målet er at ofrene skal få tillit til bedrageren, og frivillig låne ut penger.

Det pleier å ta lang tid før det i det hele tatt blir snakk om penger, men når det skjer handler det ofte om en syk forelder eller penger til en flybillett. I slike tilfeller har mange av ofrene så høy tillit til bedrageren at de låner ut penger uten mistanke.

Møteplassens råd til alle medlemmer er aldri noen gang å låne penger til en nettdating kontakt, uansett årsak. Man skal alltid være svært oppmerksom før man har møtt hverandre og blitt kjent.

Dette er utdrag ifra møteplassen, som vi ser så advarer se oss og peker på sikkerhet, her er det mye svindlere. Så pass på og heller prøv en av de vi anbefaler.

Foxyadult

foxy.png30

Dateme1st

datem1st logo
Anmeldelse av Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig.

Application Category: Nettdating

Editor's Rating:
2