Mistress18

Anmeldelse av Mistress18

Mistress18 har skifte navn til Mistressnest som du kan prøve ved å klikke på linken her

mistress18 flytter til mistressnest
mistress18

Mistress18 er en ganske ny dating side, startet i 2017. Men den har vokst seg stor utrolig fort. Her er det mange medlemer, godt fordelt på kvinner og menn.

På mistress18 er det mange profiler å velge i. Det er en ganske så frekk nettdating side, så den er kanskje ikke for de ømfintlige leter du etter nye kontakter og relasjoner med skitne sinn er dette dating siden  for deg. Her er det mye å velge i, både gifte og single.

Menn og kvinner som leter etter sexeventyr uten forpliktelser kan registrere seg på mistress18 gratis og dele sine seksuelle fantasier og forventninger anonymt. På dating siden er det ikke noe måntlig abonnement . Du kjøper  “mynter” som du bruker til å sende meldinger. Vi opplever att “mynter” gjøre det hele mer seriøst. De kommer også med tilbud på “mynter” av og til.

Den store medlemsmassen, kombinert med en god nettside i bakgrunnen, gir en rask og frekk datingopplevelse. Funksjonene på nettdating siden er vel gjennomtenkt så du både legge til fvoriter og sende hjerte.

Mistress18 er veldig fin å bruke på mobilen, noe vi syns er ett stort pluss med dagens smart telefoner. Det er enkelt å søke etter andre profiler, om det så er etter område eller hvilken interesser du har. Her er det ikke noe abonnement, men mynter en bruker. Noe vi alle her syns er ett pluss. Da blir vær melding langt mere seriøst.

Mistress18

Her er det stor sjanse for å treffe noen du kan bli kjent med.