Match.com

Anmeldelse av Match

Rating: 2.5 out of 5.
match

Match.com Norge førsteinntrykk

Det første inntrykket man får når man logger inn på Match.com er at dette er en klassisk dating tjeneste. Oppsettet er ryddig og enkelt å navigere og ligner på andre nettsteder de fleste er vant til. Du får en liste med egnede match`er, og deretter kan du vise interesse ved å blunke eller chatte med dem du liker.

Match.com var en av de aller første dating tjenestene på nett, og er fortsatt en av de ledende. Det er en anerkjent leverandør hvor mange har funnet hverandre, både i Norge og resten av verden.

Profilene på Match.com er oversiktlige. For å registrere seg, må man sende inn minst ett bilde av seg selv. De fleste profilene inneholdt en god del personlig informasjon.

Match.com funksjoner og verktøy

Det er enkelt og greit å registrere seg på Match.com. Men det tar lang tid å fylle ut personlig informasjon. Du må laste opp et bilde, så sørg for at du har ett klart. Profilteksten skriver du etter at du har registrert deg. Du blir oppfordret til å oppdatere den og fortelle mer om deg selv hver gang du logger på.

Når du er ferdig med registreringen, har du mulighet til å se matcher og bruke funksjoner. Blant annet: Søk, Dagens match og Match affinity (det er her det koster penger).

Match Affinity

Match Affinity er en oppgraderingsmulighet hvis du er interessert i å gå litt mer vitenskapelig til verks med profilmatchingen. Du kan gå gjennom spørreskjemaet gratis, men for å gjøre bruk av resultater må du betale for å kunne benytte denne tjenesten. For å få fullt ut av match.com, så koster det altså penger.

match no

Match.com er det falske profiler der?

Falske profiler vil alltid være et problem på nettdating. Spørsmålet er ikke om det er falske brukere på en dating side, men hvor mange. Vårt inntrykk av Match.com i Norge var det ganske mange. Match.com kontrollerer alle profiltekster og bilder manuelt før de blir publisert og går kontinuerlig gjennom nettstedet for å oppdage avvikende oppførsel. Men disse sikkerhetstiltak virker ikke som at det fungere.

match com

Prisnivå

De fleste nettdating sider tilbyr gratis registrering så du kan få et inntrykk av hva de har å by på, men for å få fullt utbytte av dating siden og kunne kommunisere med andre nettdatere må du nesten alltid betale for medlemskap. Dette gjelder også for Match.com. For å kunne kontakte dine anbefalte matcher må du betale for medlemskap. Vi synes ikke dette er noe rart; kunder må regne med å måtte betale for å bruke en pålitelig dating tjeneste. Vi prøvde å finne ut hvordan prisene på Match.com er sammenlignet på prisnivået på tilsvarende nettdating sider i Norge.

Får man valuta for pengene?

Nei, hos Match.com er kundeservice dårlig. Her er det stor kundemissnøye. Prøver en å avslutte dating abonnement  får en ikke noe svar. Noen skriver også om att de har allerede avsluttet og likevel blitt trekt penger.

Vi vil heller anbefale en av disse to.

Foxyadult for eventyr dating. Les anmeldelse av Foxyadult her

norge-heteste-chat

Dateme1st for kjærlighet dating. Les anmeldelse av Dateme1st her

kjærlighet

Tilbake til forsiden

Anmeldelse av Match

Det første inntrykket man får når man logger inn på Match.com er at dette er en klassisk dating tjeneste

Application Category: Dating

Editor's Rating:
2.5