Lust18

Anmeldelse av Lust18

Lust18
Bedre enn tinder?

Lust18 er rask og enkel å bli medlem på, som du forventer fra en dating sides om ikke nødvendigvis er laget for å finne en livspartner. Den er langt mer morsom og løssluppen enn det som navnet antyder, og siden ser ut til å etablere seg et sted mellom en tradisjonell dating side og en hardbarket hook-up side, de posisjonerer seg i midten og legger vekt på moro og flørting fremfor kjærlighet og uforpliktende sjekking.

Fungerer Lust18?

Lust18`s søkefunksjonalitet gir store, klare profilbilder i resultatene, noe som vi likte godt. Du kan se mye informasjon om hvert medlem uten å måtte gå inn i hver profil, alt du trenger å gjøre er å holde musen over bildet, og deres informasjon (brukernavn, alder, kjønn og avstand fra deg) vises. Dette er bare ett eksempel på den eksepsjonelle brukeropplevelsen som denne nettdating siden gir; alt er designet for å være enkelt og oversiktlig. Du kaster aldri bort tid og lurer på hvordan du skal gjøre noe, fordi dating siden er satt opp på en såpass bra måte.

Den store medlemsmassen, kombinert med en god side i bakgrunnen, gir en rask og frekk dating opplevelse. Funksjonene på nettdating siden er vel gjennomtenkt så du både legge til fvoriter og sende hjerte.

Dating siden er veldig fin å bruke på mobilen, noe vi syns er ett stort pluss med dagens smart telefoner. Det er enkelt å søke etter andre profiler, om det så er etter område eller hvilken interesser du har. Her er det ikke noe abonnement, men mynter en bruker. Noe vi alle her syns er ett pluss. Da hver melding blir langt mere seriøst.

Gå til nettsiden

Lust18
Anmeldelse av Lust18

Lust18 er rask og enkel å bli medlem på, som du forventer fra et nettsted som ikke nødvendigvis er laget for å finne en livspartner. Den er langt mer morsom og løssluppen enn det som navnet antyder,

Application Category: Nettdating

Editor's Rating:
4.8