Hvordan spørre jenter om telefonnummeret

Hvordan spørre jenter om telefonnummeret

Du har sikkert hørt om “selvoppfyllende profetier”? Et klassisk eksempel er at noen legger ut et rykte om at en bank er konkurs. Resultatet er at folk som tror på ryktet begynner å ta ut pengene sine av frykt, noe som igjen fører til at flere og flere tar ut penge sine og ender med at banken går inn for konkurs, akkurat som ryktet tilsier. 

 Du kan bli offer for en slik selvoppfyllende profeti, kan du hende at du lager de fleste av dem selv? Jeg mener at vi gir selvoppfyllende profetier til oss selv nesten hele tiden i nesten alt vi gjør. 

Beste norske datingsider

 La oss si at du tror noen ikke liker deg. Hvordan oppfører du deg annerledes med denne personen enn du gjør med noen du er overbevist om at de liker deg veldig godt? La oss si at du trenger å invitere noen til fest, og at du ikke tror de vil komme. Oppfører du deg og presenterer deg annerledes når en person du kjenner garantert kommer? 

 Når du har en stor oppgave foran deg, føler du deg lite opptatt av det: la oss si at du er redd for å utsette det, det vil føles bra å gjøre det, og resultatet blir helt sykt. dårlig, jeg vet ikke om deg, men jeg har minst 100% treff frekvens på slike profetier. 

Beste SexCam nettsteder – Din kilde for Live Cam show anmeldelser

 Hvilke jenter tror du du har en sjanse med? Hvem er du overbevist om at du ikke har en sjanse?Hvordan påvirker dette oppførselen din med dem? 

 Er det forskjell på “Du kan skrive nummeret ditt, vi skal ta kaffe en dag” i en naturlig tone og “Hei … kan jeg få nummeret ditt?” Med et usikkert uttrykk og en skjelven stemme? 

Beste sex nettdatingside

 For selv om Hollywood-filmer ofte handler om en usikker fyr som får drømmedama så lenge han først redder verden, er det den største overraskelsen for jenter å se denne fyren de virkelig liker. Plutselig blir det et usikkert virvelløse bløtdyr som trenger konstant bekreftelse av sin interesse. 

 Ta for gitt. Selvfølgelig er hun interessert. Selvfølgelig vil hun gi deg telefonnummeret sitt. Selvfølgelig har du en date.

Anmeldelse av Sukker.no