Hvordan få det beste profilbildet

Hvordan få det beste profilbildet

Du kjenner det gjerne fra dine egne erfaringer: et godt profilbilde er svært viktig for førsteinntrykket! Når du ser på andres profiler, spiller deres bilde en betydelig rolle. Av den grunn burde du ha et par ting  i bakhodet når du velger ditt eget profil bilde.

Vær deg selv

Velg et bilde som virkelig viser din type. Ikke prøv å framstå som noe annet enn det du er. Når du møter personen du liker første gang, vil nemlig daten din fort kaste lys over deg. Ta et nytt profilbilde som faktisk viser hvem du er.

Ikke vær for sexy

Husk at hvis du ser etter et ekte forhold, så vil nok ikke andre se utfordrende eller erotiske bilder av deg – de søker også en eventuell kjæreste. Med slike bilder gir du antageligvis inntrykk av at du bare tenker på én ting i ditt søk. I tillegg kan det virke useriøst og desperat.

Et vennlig smil

Naturligvis har mennesker som ser vennlige ut på bilder større sjanse til å få meldinger enn de som ser alvorlige ut. Det beste er å benytte et hyggelig bilde av deg der du smiler! Dette signaliserer at du er en behagelig, åpen og elskverdig person. Det er akkurat dette profilbildet ditt burde vise – og gi et positivt førsteinntrykk!