Tinder tilbyr tre forskjellige abonnementsplaner. Pluss, Gull og Platinum. La oss se nærmere på hvor mye de koster.

Hva koster Tinder? Pluss-Gull-Platinum
Hva koster et Tinder abonnement

Hvor mye koster egentlig et Tinder abonnement og er det verdt pengene?

En av funksjonene er at brukere kan se hvem som er i nærheten og hvem de har matchet med tidligere for en date, brukerne vet hvem som liker dem, hva de har til felles og til og med hva de kanskje vil snakke om.

Tinder revolusjonerte dating industrien da den ble utgitt i 2012. Den er en av de mest populære datingappene og har samlet over 50 millioner brukere på 6 år. Dette fremmer et miljø der folk er mer komfortable i å kontakte brukere de har matchet med tidligere fordi det føles som om du har en egen interesse i deres tilfredshet.

Det er mange norske datingsider å velge mellom, men her er Topp 10.

Tinder har 3 forskjellige abonnementet med forskjellige fordeler

Tinder Plus -abonnementet lar deg angre en sveipe, pluss at det gir deg en sjanse til å endre posisjonen din hvis du ikke er fornøyd med den nåværende. Den har også mer kontroll over profilen din, ubegrensede liker og muligheten til å se hvem som har likt dem tilbake.

Tinder Gold -abonnementet gir deg fem super liker per dag, noe som øker sjansene dine for å matche betydelig. Det gir også mulighet for ubegrensede liker, så hvis noen ikke sveiper rett på deg, vil de vite at du likte dem uansett! Det også

Tinder Platinum – abonnementet er et premium, betalt abonnement på Tinder. Det gir brukeren tilgang til fem superliker per dag. Superliker er en Premium funksjon som lar deg skille deg ut fra andre brukere i håp om å øke sjansene for å matche. De koster fire ganger så mye som en vanlig like, og de kan ikke brukes på nytt, men de er verdt det! Denne tjenesten inkluderer også ubegrensede likes for

Du lurer kanskje på hvordan du får mynter til Milf-Lovers.com profilen din uten å måtte betale.

Hva koster Tinder Pluss

Tinder Pluss er en flott måte å nyte opplevelsen din på Tinder, en måned Pluss vil koste 156,64 kroner for et månedsabonnement hvis du kjøper det for bare en måned om gangen, heldigvis er det andre måter å kjøpe det på som vil gjøre det rimeligere.

Hvis du velger å betale for 6 måneder på forhånd, vil du spare 55% på månedsavgiften og trenger bare å betale 464,10 kroner på forhånd. Etter å ha betalt for de seks månedene, så blir prisen bare 77,35 per måned for Tinder Pluss.

Hvis du ønsker å kjøpe et helt år på en gang, kan du dra fordel av et fantastisk tilbud på Tinder Plus! For 55,57 kroner per måned eller 618,84 kroner for hele pakken, vil Tinder Plus-abonnementet ditt være rundt 70% billigere enn det ville være hvis du skulle kjøpe det fra måned til måned!

Vi vurderer Sixfridays.com

Hva koster Tinder pluss?
Hva koster Tinder Pluss

Hvordan avslutte Tinder Pluss og unngå å betale for mye

Hva koster Tinder Gull

Tinder Gold vil koste noen få kroner mer, ettersom det nye abonnementet på Tinder koster 232 kroner per måned når du kjøper det for bare en måned om gangen. Dette er en total månedlig pris som inkluderer ubegrensede swipes og andre funksjoner som viser deg hvem som liker deg før de matcher med noen andre.

Hvis du kjøper Tinder’s Gold -pakken i 6 måneder, er kostnaden 116,03 norske kroner per måned, noe som sparer deg 55% på pakken som koster 698,00 i seks måneder – en total besparelse på 116,00 norske kroner per måned kontra Tinder Plus -abonnementet!

Hvis du kjøper for et helt år, 12 måneder, koster Tinder Gull 928,08 eller 77,34 norske kroner per måned og du sparer 70%, noe som betyr at det koster hele 1855,92 norske kroner og ører mindre enn om du skulle kjøpt for en måned av gangen i ett helt år.

Det er mange måter å få gratis mynter på Spotgee.

Hva koster Tinder Gull
Hva koster Tinder Gull

Slik avslutter du Tinder Gull og hva som skjer visst du ikke avslutter det på riktig måte

Hva koster Tinder Platinum

Hvis du kjøper en måned med Tinder Platinum, vil det koste deg 386,73 kroner. Dette er ikke veldig dyrt når du tenker på funksjonene du får med dette abonnementet. Platinum medlemskapet er enda bedre enn gull medlemskapet fordi det lar deg se medlemmer som har sveipet på deg, gir deg 5x flere Super Likes og tilbyr 1 gratis Super Boost for hver 6. måned av abonnementet ditt.

Hvis du kjøper denne pakken i 6 måneder, vil den koste 193,39 norske kroner og øre per måned, og du sparer totalt 55% hvis du kjøper pakken i 6 måneder. Sammenlignet med å kjøpe en eller to måneder med Tinder Platinum, er dette en besparelse på hele 1160,04 norske kroner og ører over seks måneder.

Hvis du kjøper Tinder Platinum -planen for et helt år, kan du spare opptil 70% på vanlig pris på dette abonnementet. Årspakken for Tinder Platinum koster 1547,16 kroner som er deres dyreste abonnement. Platinum pakken blir da 128,93 kroner på månedsbasis visst vi deler pakkeprisen på 12 måneder. så her er det mye å spare på å kjøpe for ett helt år av gangen.

SixFridays.com hvordan du kan begynne å tjene gratis mynter ved å fullføre enkle oppgaver.

Hva koster Tinder Platinum
Hva koster Tinder Platinum

Hvordan avslutte Tinder Platinum på riktig måte

Er noen Tinder abonnementer verdt pengene?

Ideen med appen er veldig enkel – en bruker kan sveipe til venstre for å avvise en profil og høyre for å godta. Hvis to personer sveiper til høyre på hverandres profiler, vil de matche og de vil kunne chatte med hverandre.

Selv om Tinder på noen måter er flott, er det også noen ulemper. Det ser ut til at noen Tinder -abonnementer ikke er verdt pengene brukt på dem på grunn av deres begrensede brukstilfeller.

For bare noen få kroner i måneden tilbyr Tinder et ubegrenset antall likes til sine brukere. Hvis du bruker appen til matcher eller dating, anbefales det imidlertid ikke å bruke pengene dine på denne tjenesten, siden den ikke er like effektiv som andre datingsider som SpotGee.com.

På dating siden SpotGee er det ikke noen som helst for abonnement, men du bruker heller mynter. Med myntene kan du sende likes, hjerter og forskjellige stickers. Du bruker også myntene til å chatte og sende meldinger til hverandre. Les alt du trenger å vite om SpotGee her. Eller du kan gå tilbake til dyre Tinder med linken her.

Milf-Lovers.com har blitt vurdert som veldig bra for de som brenner for kvinner i riktig alder.

Hva koster Tinder Pluss?

Hva koster Tinder pluss?

 1 måned koster 156,64 kroner per måned, totalt 156,64
 6 måneder koster 77,35 per måned, totalt 464,10
12 måneder koster 55,57 per måned, totalt 618,84

Hva koster Tinder Gull?

Hva koster Tinder Gull

 1 måned koster 232 kroner per måned, totalt 232
 6 måneder koster 116,00 per måned, totalt 698,00
12 måneder koster 128,93 per måned, totalt 928,08

Hva koster Tinder Platinum?

Hva koster Tinder Platinum

 1 måned koster 386,73 kroner per måned, totalt 386,73 
 6 måneder koster 193,39 per måned, totalt 1160,34 
12 måneder koster 77,34 per måned, totalt 1547,16