Hva du bør skrive i den første meldingen

første meldingen

Den første meldingen bør være fyldig gjennomtenkt og være individuelt utformet fordi at den skiller seg ut hos personen. Selvfølgelig bør du samtidig vie oppmerksomhet til vedkommende.

Vis interesse

For å bli kjent med, og i tillegg til å få svar fra, den andre personen, burde du stille spørsmål. Ikke spør i bøtter og spann tilfeldig valgte spørsmål, men sett deg heller inn i profilen på forhånd. Les hva som er vedkommendes interesser, ønsker og prinsipper, se gjennom bilderne og forsøk å få et generelt inntrykk av personligheten.

Dersom du for eksempel legger merke til en hobby, så kan du spørre hvor lenge personen har holdt på med det. Kanskje dere til og med deler samme interesser, slik at du kan spørre mer i dybden om det samme!

Gjør deg selv interessant

Å være oppmerksom på den andre personen gjør deg også interessant. Du kan starte meldingen med et sitat fra den andre personens favorittfilm, hvis du har denne informasjonen. Dette vil stimulere interesse hos den andre personen, og det er mer troverdig at hun/han svarer – enn hvis det virker som om meldingen din er masseprodusert.

På en annen side, er vedkommende interessert i å få et brukbar bilde av deg! Du burde fortelle litt om deg selv, for eksempel hvilke aktiviteter du liker, hva din favorittmusikk er og hva slags bøker du liker å lese. Pass på at du ikke avslører altfor mye i den første meldingen – du vil fortsatt framstå som spennende!