Er du redd for sex?

Er du redd for sex

Det er fristende å si at jenter liker sex mer enn gutter. Hvis du vokste opp i samme miljø som meg, stemplet de deg sannsynligvis annerledes; at gutter bare tenker på sex og at jenter bare tenker på romantikk og kjærlighet og at de neppe vil ha sex.

I en studie som intervjuet 373 par, ble det funnet at menn beskriver hvordan de møtte sin partner mye mer romantisk enn kvinner. Menn brukte begreper som “kjærlighet ved første blikk”, “sjelevenn” og “forelsket”, kvinner beskrev det som skjedde en mye mer praktisk og pragmatisk måte. 

Menn er mye mer utsatt for ekteskapsbrudd enn kvinner, er mindre sannsynlig å bli skilt, begå selvmord oftere på grunn av ulykkelig forelskelse osv. Etc. Desperat romantiske, kvinner er pragmatiske.

3 gode sider for sex dating

Dessuten vil jeg si at mange menn faktisk er redd for sex! Før du faller av stolen, skal jeg forklare hva jeg mener. For de fleste kvinner er sex ren nytelse fra start til slutt. For de fleste jenter er sex den BESTE aktiviteten du kan se for deg.

Det er en kilde til kjærlighet, bekreftelse, følelser, lykke og handling. Men for mange menn er det egentlig ikke selve ligget som er digg, men det faktum at de HAR SEX! Mange menn har sine egne ekstreme komplekser for seksuell ytelse og er nesten redd for det. 

En stor grunn til at mange menn liker oralsex og “quickies” er å unngå presset til å handle. Og presset på menn til å handle er gigantisk. Uansett hvor mange ganger jentene sier “det spiller ingen rolle”, “størrelse spiller ingen rolle”, “det viktigste er ikke det tekniske, men hvor glade de er med hverandre” osv.

10 gode dating sider

 Det er mye innflytelse i samfunnet som er i den andre retningen oppfordrer. Menn føler seg ansvarlige for jentas flere orgasmer og samtidig ansvarlige for kontrollen, inneslutningen og undertrykkelsen av sin egen orgasme.Jada, men virkeligheten for mange.

Så hva er løsningen? Mange menn velger en av to løsninger, som jeg finner upassende:

  • Leke med jentas begjær og fokuserer utelukkende på din egen nytelse.
  • Konsentrer deg for mye om jentas glede og glem din egen helt, slik at egoet i det minste får noe.

Jeg tror ikke noen av delene er spesielt smarte. Mens jeg er enig i at “jenter bør ta mer ansvar for sin egen orgasme,” er jeg faktisk en så gammeldags / sjåvinistisk at jeg tror dette faktisk er hoved ansvaret til mannen . Og at ansvaret for at jenta  nyter sex ligger på mannen og den personen som må opprettholde en ereksjon, har du den første retten til å ta kontroll og kontrollere seksuelt. 

Beste SexCam nettsteder – Din kilde for Live Cam show anmeldelser

For at et forhold skal fungere seksuelt, er det også fordelaktig hvis det er en viss polaritet mellom partene, og denne polariteten er ofte sterkere i tilfeller der den ene er aktiv og den andre er passiv, den ene er dominerende, den andre er underdanig den andre mann, annen kvinne osv. 

Hvilket av kjønnene er garantert individuelt, men som regel føler de fleste gutter seg mer komfortable med å være dominerende og i det minste er de fleste jenter mer komfortable med å være mer underdanige seksuelt. 

Faktisk vil jeg gå litt lenger og si at det er ditt ansvar å kunnskap om hvordan sex fungerer og hva som føles bra for jenter. Mange gutter gjør feilen ved å tro at jenter er like opphisset som gutter og at de derfor sannsynligvis liker å bli stimulert hardt og raskt (som mange menn håpet at de ville gjøre det selv).

Vil du bare flørte? 3 gode datingsider for kun en flørt

Som mann har du hovedansvaret for å starte samtaler om hva som får deg til å føle deg bra, og du, som mann, har hovedansvar for å få begge til å føle seg bra. Det er irrelevant å beskylde kjedelige jenter som bare ligger der at de “lyver” fordi du ikke forteller dem hva du vil ha fra dem.

På den andre siden av skalaen er det menn som fokuserer for mye på å glede jenta og glemmer å slappe av og ha det gøy.En av de viktigste faktorene i god sex er evnen til å slutte å tenke, slutte å planlegge hva neste “trekk” er, slutte å bekymre deg for hvordan du ser ut, slutte å bekymre deg for din egen prestasjon. Stopp å bekymre deg for egen prestasjon, slutt å bekymre deg for både den andres og egen orgasme. 

I stedet bør du fokusere på å ha det bra og at paret skal ha det bra. Hvis du har et seksuelt problem som plager deg, gjør litt undersøkelser og søk hjelp. Det er mye god litteratur og kunnskap om avslutning som forteller om alle utfordringene du måtte ha.

Hva skal dere gjøre på første daten?