Den første daten var en suksess: Hva nå?

Første daten var en suksess

Første daten var en suksess

For mange folk begynner en epoke med beklemthet etter den første daten. Hvordan oppfører man seg nå? Hvem skriver først? Når spør man om ett nytt stevnemøte?

Så masse spørsmål, og så få svar. Selv om ingen liker å oppleve det, finnes det ingen riktige svar til disse spørsmålene. Alle er forskjellige. Det som er tilfredsstillende for én person kan være helt galt for en annen. Det er umulig å vite hva noen tenker. Er de fortsatt interesserte? Har personen kanskje utviklet følelser for deg allerede? Er de for sjenerte til å spørre? Man måtte vurdert så mange forskjellige aspekter for å gi det perfekte svaret. Og det er helt og holdent ikke mulig. Den gammeldagse måten er at kvinnen skal vente på at mannen ringer. Om han ikke gjør det, er han ikke interessert. Vår mening om den tilnærmingen er at det er tullprat!

Det er ikke alle menn som strutter av selvtillit og har motet til å skrive til en kvinne etter den første daten. Menn kan også være sjenerte, men det finnes også de som jakter. De vil ta kvinnen, ta føringen og ha overhånd i flørte spillet. Med en slik mann, fungerer kanskje ikke en melding fra kvinnen etter den første daten. Det eksistere også veldig forskjellige typer kvinnelige datere. Det finnes damer som er uhyrlig selvsikre og liker å ta herredømme, og det finnes også selvsagt de som liker å bli forført. Men hvordan vet man hvilken type motparten din er?

En metode man kan si det på: Man vet det ikke før det er for sent. Derfor er perioden etter den første daten den vanskeligste. Men hei, du kommer gjennom det. Bare følg magefølelsen din! Om du lytter til magefølelsen din, ender du opp med å gjøre det som føles mest komfortabelt. Og om du ender opp i feil retning, var du i hvert fall hederlig med deg selv. Det betyr mye når du leter etter den rette.