Hvordan datingapplikasjoner forandrer måten folk finner en partner på

Dating Applikasjoner er nå en viktig del av måten folk finner en partner på. De er vant til å finne kjærligheten, men også for å dele innhold for å uttrykke seg.

Hvordan datingapplikasjoner endrer måten folk finner partnere på

Dating -apper endrer måten folk finner kjærlighet på. De er nå en viktig del av måten folk finner en partner på, men de er også vant til å dele innhold med andre single for å uttrykke seg. Dating -apper har blitt til mer enn et sted for ensomme sjeler å koble seg til, det er nå en måte for single å dele sine lidenskaper og interesser.

Noen dating applikasjoner blir nå til sosiale nettverk der folk kan dele sine livserfaringer, ikke bare bilder. Andre forandrer måten vi ser relasjoner på, ved å gjøre dem mer uformelle og åpne.

Dating -apper er ikke lenger bare for single å finne kjærligheten. Noen dating applikasjoner blir nå til sosiale nettverk der folk kan dele sine livserfaringer, ikke bare bilder. Andre endrer måten vi ser på relasjoner på, ved å gjøre dem mer uformelle og åpne.

Hva er dating apps og hvordan fungerer de?

Dating -apper er programmer som du kan bruke til å møte mennesker i ditt område. Du må vanligvis opprette en profil og laste opp noen bilder av deg selv før du kan begynne å bruke appen. Vanligvis viser profilen bare navnet ditt og en liten mengde informasjon om deg selv.

Folk har en tendens til å bruke dating -apper for å finne noen som de kan være interessert i å gå på date med eller til og med noe mer alvorlig. Andre mennesker kan bruke dem til å få venner, finne kollegaer, finne romkamerater, etc.

Appen viser deg andre profiler som er i en viss radius fra deg (vanligvis rundt 10 mil). Du sveiper deretter til venstre hvis du ikke liker dem, eller sveiper til høyre hvis du liker dem. Hvis noen har sveipet rett på profilen din også, vil appen varsle begge parter og

Tinder er en stedsbasert dating app for sosiale medier. Det lar brukerne lage en profil med sitt Tinder -brukernavn og laste opp et ubegrenset antall bilder. Andre brukere som er i samme område som deg, vil da kunne se profilen din og avgjøre om de liker deg eller ikke. Hvis de liker deg, sveiper du til høyre og så lenge dere begge sveiper til høyre, er matchen klar!

De beste datingappene for single

Den moderne verden handler om teknologi og dating -apper er den siste innovasjonen innen møte med nye mennesker.

I dag er det mange dating -apper for single. De har sine egne fordeler og ulemper. For å finne den beste, har jeg vurdert både appens popularitet og sikkerhetstiltakene. Til slutt har jeg kommet opp med denne listen over 7 dating -apper.

Kissbooth, Bumble, OkCupid, MeetMe, Happn, Tinder, Grindr

Kissbooth

Kissbooth er en dating -app som er designet for å takle problemet med seksuell trakassering i samfunnet. Det er mer enn bare en dating -app, det er en plattform der kvinner kan unngå å bli trakassert. Denne appen hjelper dem med å finne sin perfekte match uten frykten for å bli trakassert.

Ideen kom etter at grunnleggerne av Kissbooth opplevde hvor vanskelig det var å gå på date uten å bli plaget av andre mennesker på gaten, i offentlig transport og på barer og restauranter.

Bumble

Bumble er en dating -app som ble designet for å flytte makten fra menn til kvinner. I motsetning til andre dating -apper, er det bare kvinner som kan starte samtaler med det motsatte kjønn.

Bumble har eksistert i årevis, og den er fortsatt populær. Appens funksjoner er uten sidestykke når det gjelder å gjøre søket etter kjærlighet enklere og morsommere.

Hva gjør Bumble annerledes? Det setter kvinner til ansvar for samtalen, noe som andre dating -apper ikke gjør.

OkCupid

OkCupid er en dating -app der du kan chatte med potensielle partnere og bli bedre kjent med dem før du bestemmer deg for å møtes personlig.

Appen er gratis, men det er mange andre funksjoner du kan bruke hvis du velger det. Du kan finne ut mer om disse ved å klikke på “Match” -knappen nederst på skjermen. Dette vil åpne opp alle de forskjellige funksjonene og vise deg hva de tilbyr og hvor mye det koster.

Appen bruker et matchende system for å koble mennesker sammen basert på deres svar på spørsmål om seg selv. Den bruker deretter data fra personens profil, samt data fra andre profiler, for å avgjøre hvem de skal pares med neste.

MeetMe

MeetMe er en app som gir folk muligheten til å ha uformelle møter. Det gir bekvemmeligheten av å finne andre mennesker i ditt område raskt og enkelt. Appen kan brukes av mennesker i alle aldre, seksuell orientering og religioner. Målet er å hjelpe folk med å finne kjærligheten eller bare få kontakt med noen i deres område.

Appen har mange funksjoner som gjør den til en av de mest populære dating appene på markedet i dag. En funksjon er at den bruker GPS -teknologi for å finne andre MeetMe -medlemmer i nærheten.

Dette hjelper til med å fjerne noen av gjerningene som er involvert når du for eksempel leter etter potensielle matcher personlig på en klubb eller fest.

En annen god ting med MeetMe er at det bare krever et telefonnummer, e -postadresse eller Facebook -konto for å registrere seg som gjør det enkelt for brukerne.

Happn

Happn er en dating -app som bruker geografisk plassering for å finne potensielle treff. Den kan identifisere hvem du krysset stier med på gaten, på bussen eller i en bar. Appen har mer enn 20 millioner registrerte brukere og 10 millioner aktive månedlige brukere og har blitt omtalt i publikasjoner som The New York Times. Etter hvert som brukerbasen for appen vokser, blir det mer tydelig at denne teknologien forstyrrer hvordan mennesker dateres og blir forelsket.

I en verden der de fleste er for opptatt til å date, vender mange seg til internett i håp om å finne den spesielle personen. Dating -apper har eksistert i årevis, men det er en med en ny vri.

Happn er en fransk app, designet for å hjelpe folk med å finne kjærligheten ved å identifisere andre brukere som tilfeldigvis er på samme sted. Den unike egenskapen til denne appen er at den matcher deg med noen

Tinder

Tinder lar deg sveipe til høyre på en profil for å “like” dem og sveipe til venstre for å “passere”. Hvis begge liker hverandre, kan de chatte med hverandre. Tinder var opprinnelig en stedsbasert app som bare fungerte i USA. Den bruker Facebooks sosiale graf for å finne brukere i nærheten.

Appens primære formål er å finne mennesker i nærheten som brukeren kan være interessert i å date. Brukeren kan enten velge å chatte eller passere fra denne skjermen. Du kan også velge om du vil ha Tinder Plus eller ikke, noe som gir ubegrensede sveiper i motsetning til den vanlige grensen på 100 per dag.

Tinder Plus er et Premium medlemskap for Tinder. Dette medlemskapet gir deg ubegrenset sveip og lar deg gå gjennom matcher på egen hånd. Den lar deg også samhandle med ikke-matchende brukere og lese uleste meldinger.

Grindr

Grindr er verdens mest populære gay dating -app. Den er tilgjengelig i 192 land, med de fleste av brukerne basert i USA.

Grindr har anslagsvis 3,6 millioner daglige aktive brukere og 1,2 millioner månedlige aktive brukere . Appen er gratis å laste ned og bruke, men Grindr Xtra -funksjoner koster 129 kroner  per måned eller 790 kroner per år, inkludert tilleggsfunksjoner som ubegrenset surfing, ubegrensede meldinger og flere profiler på rutenettet som vises på startskjermen.

Noen Grindr -brukere har vært kritiske til Grindrs nylige endring i profildesign som viser mer enn én person om gangen på hver profil – ned fra seks før oppdateringen – ettersom det gjør det vanskeligere for dem å skille og finne personen de ser etter.

Farene ved å bruke dating apps

Online dating har blitt normen, og vi har sett en stor økning i dating -apper. Imidlertid ser vi også at det er farer ved denne nye måten å møte mennesker på.

Noen foretrekker online dating fordi de kan bli kjent med noen før de bestemmer seg for om de vil møte dem personlig. Andre nyter bekvemmeligheten av å finne noen i nærheten uten å måtte gå ut og sosialisere personlig. Ulempene kommer når folk begynner å bruke disse appene overdrevent og slutter å bry seg om konsekvensene av handlingene sine.

Dating -apper er en fin måte å møte nye mennesker på. Men når folk begynner å bruke disse appene overdrevent og slutter å bry seg om konsekvensene av handlingene sine, kan disse datingappene bli farlige.