Her er en guide til å avslutte Tinder+. Avslutter du ikke riktig kan du fortsette å betale uten at du bruker tjenesten

Hvordan avslutte Tinder Pluss og unngå å betale for mye

Hva er Tinder Pluss?

Tinder Plus er en premium månedlig abonnementstjeneste fra Tinder med spesielle funksjoner. Det er det første i sitt slag i dating bransjen.

Brukere vil ha muligheten til å bruke denne tjenesten på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen. Den oppgraderte Tinder + opplevelsen gir ubegrenset liker, fem tilbakespolinger daglig og et gratis løft etter din første måned med tjeneste.

Medlemmer av høyere nivå får også tilgang til profil funksjoner som ikke er tilgjengelige på standardversjonen av appen. Hvordan avslutte Tinder Gull kan du lese her.

Hva får du med Tinder Pluss?

Tinder + er en av de mest populære datatjenestene. Den har et stort utvalg av eksepsjonelle funksjoner som dekker alle dine dating behov. For eksempel kan du bruke ubegrensede liker til å uttrykke interesse for mennesker.

Du har også muligheten til å blokkere folk med bare ett trykk og filtrere matcher basert på alder, beliggenhet, høyde, livsstil og mer.

Hvordan få tak i gratis mynter på Milf-Lovers.com

Passport – Match med mennesker fra hele verden

Tinder Passport er revolusjonerende i den forstand at det hjelper brukerne med å finne matcher med mennesker fra hele verden, uansett hvor stor eller liten byen din kan være.

Denne funksjonen gir en mulighet for enslige reisende som leter etter kjærlighet mens de er i utlandet eller for lokalbefolkningen som ønsker å utvide horisonten.

Har du noen gang ønsket å snakke med noen som ikke er på samme sted som deg? Kanskje de er på den andre siden av verden eller bare noen få kilometer unna.

Full anmeldelse av Sixfridays.com

Ubegrenset antall likes

Tinders nye funksjon, Tinder Pluss, lar brukerne få et ubegrenset antall likes. Tanken bak det er at jo mer tid en bruker på appen og sveiper til høyre, så betyr det mer eksponering for potensielle matcher og en større sjanse for å finne noen de faktisk liker og vil gå på en date med. Med Tinder Pluss så får du ubegrenset likes.

Skjul annonser

Med introduksjonen av Tinder Plus kan man velge å skjule annonser. Annonsører er kanskje ikke fornøyde mens noen brukere er kjempe fornøyde. Hva er mer irriterende enn reklame? Ananas på pizza?

Tidligere var annonser en del av Tinder -opplevelsen. Med introduksjonen av Tinder Plus kan brukerne velge å skjule annonser helt.

Tilbakespolinger – Gå tilbake i tiden og gjør om din siste likes

Tinder+ har muligheten til å angre den siste sveipingen med en funksjon som heter “Spol tilbake.” Hvis du angrer på beslutningen din, har du sjansen til å gå tilbake å endre på den.

Tilbakespolinger kan du bruke så mye du vil, det er helt ubegrenset. Denne funksjonen er sannsynligvis en av de mest populære fordelene med å oppgradere til Tinder +.

SixFridays – Trinn-for-trinn-guide for å få gratis mynter

Hvor mye koster Tinder Pluss?

Tinder Pluss koster 156,64 kroner for en måned visst du kun kjøper en måned.

Kjøper du 6 måneder så koster tinder Pluss 464,10 norske kroner for 6 måneders pakken og du sparer 55%, hvor da en måned koster 77,35 når du betaler for 6 måneder.

Kjøper du for et helt år, 12 måneder, så koster det 618,84 eller 55,57 norske kroner per måned og du sparer 70%.

Å slette Tinder-appen forhindrer ikke Tinder i å kreve betaling.

Det er ikke nok å bare avinstallere Tinder-appen, Tinder Plus -brukere må informeres om at de fortsatt blir fakturert til de avslutter abonnementet. Tinder Plus viser seg å være ganske kostbart for mange brukere på grunn av månedlig avgift.

Sjekk alltid kontoinnstillingene dine før du avinstallerer appen. Hvis du mister telefonen eller kjøper en ny, fungerer Tinder -abonnementet ditt fortsatt. Abonnementet fungerer så lenge kontoen er aktiv og Tinder krever betaling.

Du må logge deg på Google Play eller Apple App Store for å kansellere abonnementet ditt på Tinder.

Hvordan avslutte Tinder Pluss og unngå å betale for mye

Hvordan få gratis mynter på Spotgee

Hvordan slette Tinder Pluss på Google Play (android)

Dessverre er det ikke mulig å si opp et Tinder Plus -abonnement fra appen. Det er imidlertid mulig på en Android -telefon hvis du vet hvordan du gjør det.

Du kan avslutte Tinder Pluss for android ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til Google Play på android telefonen din.
  2. Du starter med å bare skriv “Tinder” i søkefeltet, og den første lenken skal være Tinder appen
  3. Her kan du da velge å avbryte eller kansellere Tinder Pluss abonnementet ditt.

Hvordan slette Tinder Pluss på App Store (apple)

Hvis du har en iOS -enhet, er prosedyren for å melde deg av tjenesten annerledes enn en Android-telefon.

  1. På en iPhone må du gå til Innstillinger -appen
  2. Rulle ned for å finne kategorien Tjenester.
  3. Trykk deretter på Apple ID fanen.
  4. I denne listen over tjenester du abonnerer på, så bør du kunne finne tjenesten Tinder, også må du trykke på “Avslutt” -knappen.

Full anmeldelse av SpotGee.com

Er Tinder Pluss verdt pengene?

Tinder + er ikke verdt pengene for de fleste brukere. Det koster fra 154 til 51 norske kroner per måned, men tilbyr bare disse 4 funksjonene : Passmodus, tilbakespoling, ubegrensede liker og skjule annonser.

Selv om den månedlige kostnaden på 51-154 vanligvis er håndterbar, er det kanskje ikke verdt det for noen, siden det de får igjen, ofte kan gjøres med et og annet kjøp. Så nei, jeg syns ikke Tinder Pluss er verdt pengene.

Full anmeldelse av Milf-Lovers.com

Hva koster Tinder pluss?

Hva koster Tinder pluss?

 1 måned koster 154,64 kroner per måned, totalt 154,64 
 6 måneder koster 77,35 per måned, totalt 464,1 
12 måneder koster 51,57 per måned, totalt 618,84