Leter du etter instruksjoner om hvordan du fjerner Tinder Platinum? Her er hvordan! Unngå å betale for noe du ikke lenger har et ønske eller behov for å fortsette å betale for noe du ikke bruker

Hvordan avslutte Tinder Platinum på riktig måte

Hva er Tinder Platinum?

Tinder Platinum er en månedlig abonnementstjeneste som gir deg ekstra funksjoner. Tinder Platinum er den tredje premium tjenesten fra dating appen Tinder.

Brukere vil ikke bare kunne bruke tjenesten på stasjonære datamaskiner, men også på nettbrett og mobile enheter.

Tinder Platinum er et høyere nivå på appen som gir brukerne ubegrensede liker, fem tilbakespolinger og en månedlig premieøkning. Det blir også kvitt annonser når en bruker appen.

SixFridays trinn-for-trinn-guide for å få gratis mynter å chatte med

Hva får du med Tinder Platinum?

Tinder Platinum er en populær datatjeneste som har et stort utvalg med nyttige funksjoner for alle som leter etter kjærlighet. Du kan se hvem som liker deg, hvor mange liker du har, og “hvem ser” på profilen din.

Se hvem som liker deg

Du vil kunne finne ut hvem som liker deg – selv om de ikke chatter med dem – med Tinder Platinum -pakken. Dette er et praktisk alternativ for folk som ikke kan bruke tiden sin på å få match detaljer.

Match med mennesker fra hele verden.

Matchende profiler med mennesker fra hele verden hjelper deg med å finne mennesker som er veldig vanskelige å finne i nærheten på grunn av geografiske begrensninger.

Tinder Platinum er et alternativ for alle som er interessert i å møte mennesker fra hele verden. Det vil åpne samtaler med folk utenfor ditt område på Tinder, samt vise deg hvem tinder har valgt som kriblingen din

Full anmeldelse av Sixfridays.com

Se hele profilen

Tinder Platinum er en betalt versjon av den populære dating appen som lar deg se flere detaljer om andre brukere før du bestemmer deg for om du vil at de skal sveipe til høyre. Gratisversjonen viser bare den første halvdelen av profilen, som ofte ikke inneholder mye informasjon om brukeren. Tinder Platinum, derimot, lar deg se hele en persons profil.

Ubegrenset antall likes

Tinder Platinum er et kjøp i app som gir deg ubegrenset tilgang til ‘liker’ mens du bruker appen. Tanken er at brukere som bruker mer tid på appen, vil få en bedre følelse av hvem de vil gå på date med, og til slutt finne noen de liker bedre enn noen av de andre profilene de kan ha bestått.

Gratis månedlige Superlikes

Super liker er en av disse fordelene som gir brukerne muligheten til å sende opptil 5 super liker per uke i motsetning til bare én. Denne nye funksjonen er designet for brukere som ønsker mer kontroll over matchene sine og som ønsker å skille seg ut fra andre brukere.

Hvordan få tak i gratis mynter på Milf-Lovers.com

1 månedlig gratis Boost

Hvis du vil få ekstra visninger og liker på Tinder, kan Boost -funksjonen være veldig nyttig. Du får en 30-minutters oppmuntring av oppmerksomhet der profilen din skyves til toppen av listen. Dette er en flott mulighet hvis du vil skille deg ut og gjøre et minneverdig inntrykk.

Å booste profilen din er enkelt og du kan gjøre det en gang i måneden. Det hjelper deg med å få flere liker og treff, slik at du kan være sikker på å rangere høyere blant andre brukere.

Gå tilbake i tiden og gjør om din siste likes

Tinder Platinum gir brukerne muligheten til å se tilbake på matcher de tidligere har sveipet til venstre. De kan spole tiden tilbake og endre avgjørelsen hvis de angrer på den siste sveipingen.

En av de mest populære fordelene med å oppgradere til Tinder Platinum er muligheten til å endre preferanser og liker/misliker.

Alt du trenger å vite om Milf Lovers

I tillegg til alt Pluss og Gull, tilbyr Tinder Platinum også

Prioriterte Likes

Priority Likes er en ny funksjon som bare er tilgjengelig for Tinder Platinum -abonnenter. Det vil sikre at Likes og Super Likes blir vist for den andre brukeren først, før de kan sees av ikke-abonnenter. Resultatet av denne eksklusive tilgangen betyr at brukerne vil bruke mindre tid på å sveipe på telefonen sin, og kan se flere treff.

Melding før match

Du kan bare begynne å chatte med noen på Tinder etter at de også har matchet deg. Hvis du er Tinder Platinum -medlem, vil du kunne sende en melding til noen før de også har matchet. Dette gir deg muligheten til å skille deg ut fra andre brukere ved å vise din kreativitet og personlighet så snart som mulig.

Det er ingen grense for hvor mange meldinger du kan sende før du matcher med noen, men hvis noen allerede har matchet deg, vil det ikke være mulig å sende dem en annen melding med mindre de først matcher deg.

Se Likes du har sendt

Tinder Platinum-pakken er den dyreste pakken for Tinder-brukere som ønsker å ta opplevelsen sin til neste nivå. Den inneholder mange funksjoner, for eksempel tilgang til liker du allerede har sendt, slik at du kan planlegge melding strategien din bedre.

Og den forhåndsviser også hvem du har likt tidligere, slik at du ikke ved et uhell sveiper til venstre på dem i fremtiden. Når du ser liker du har sendt, betyr det at du er kvalifisert for Tinder Platinum.

Hvor mye koster Tinder Platinum?

Tinder Platinum er elitenivået i datingappen. Det er det dyreste pakken og har mange eksklusive funksjoner som noen vil si at det blir verdt det.

Tinder Platinum koster 386,73 kroner for en måned visst du kun kjøper en måned.

Hva koster Tinder Platinum

Kjøper du 6 måneder så koster tinder Platinum 193,39 norske kroner og ører per måned, og du sparer 55% den pakken koster 1160,34 for 6 måneder.

Kjøper du for et helt år, 12 måneder, så koster det 1547,16 norske kroner, eller 128,93 per måned og du sparer hele 70% på den pakken.

Les hele anmeldelsen av dating siden SpotGee.com

Sletting av Tinder -appen betyr ikke at du er ferdig med å bli belastet.

Det er ikke nok å bare avinstallere Tinder, noe som sannsynligvis vil føre til at mange Platinum -medlemmer ikke er klar over at de fortsatt blir belastet.

Det er mulig at du fortsatt abonnerer hvis du ikke er sikker på statusen din, og den eneste måten å vite det på er å sjekke kontosaldoen og/eller kvitteringene dine. Hvis du mister telefonen eller kjøper en ny, vil Tinder -abonnementet ditt fortsatt være gyldig.

Abonnementet er knyttet til kontoen i stedet for enheten, noe som betyr at du fortsatt må betale selv om du ikke har den gamle telefonen din.

For å melde deg av Tinder -appen må du logge deg på Google Play- eller App Store

Hvordan slette Tinder Platinum på Google Play (android)

Dessverre kan du ikke si opp abonnementet ditt på Tinder Platinum i selve appen. Det er imidlertid mulig å gjøre det ved å logg inn på Google Play kontoen din.

Du kan avslutte Tinder Platinum for android ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til Google Play på android telefonen din.
  2. Du starter med å bare skriv “Tinder” i søkefeltet, og den første lenken skal være Tinder appen
  3. Her kan du da velge å avbryte eller kansellere Tinder Platinum abonnementet ditt.

Hvordan få gratis mynter på Spotgee

Hvordan slette Tinder Platinum på App Store (apple)

Det kan være lettere for Android brukere å melde seg av tjenesten enn iPhone -brukere, men det betyr ikke at du må gi opp.

  1. På en iPhone må du gå til Innstillinger -appen
  2. Rulle ned for å finne kategorien Tjenester.
  3. Trykk deretter på Apple ID fanen.
  4. I denne listen over tjenester du abonnerer på, så bør du kunne finne tjenesten Tinder, også må du trykke på “Avslutt” -knappen.

Er Tinder Platinum verdt pengene?

Tinder Platinum er ikke verdt pengene for de fleste brukere, og koster 386 norske kroner per måned for bare 3 ekstra funksjoner. Prioriterte liker, Melding før match og Se liker du har sendt. Tinder Platinum er et dyrt medlemskap på 386 per måned.

Mange mennesker kan være uenige om verdien av Tinder Platinum som selges for 386 i måneden. Etter min mening er det ikke verdt det. Heller å bruke et kjøpe på ett eller to ting jeg trenger akkurat da vil dekke alle funksjonene i abonnements planen.

Er dette den beste dating siden akkurat nå? Full anmeldelse av Spotgee.com

Hvordan avslutte Tinder Platinum på riktig måte

Hva koster Tinder platinum?

Hva koster Tinder Platinum

 1 måned koster 386,73 kroner per måned, totalt 386,73 
 6 måneder koster 193,39 per måned, totalt 1160,34 
12 måneder koster 128,93  per måned, totalt 1547,16