Hvordan avslutte Tinder Gull og hvordan du får mest mulig ut av funksjonen

Hvordan avslutte Tinder Gold og hvordan du får mest mulig ut av funksjonen

Hva er Tinder Gull?

Tinder Gold er en premium månedlig abonnementstjeneste fra Tinder som gir brukerne gull-funksjoner. Tinder Gull er den første Premium tjenesten noensinne fra Tinder.

Brukere vil kunne bruke denne tjenesten på mobilen, nettbrettet og stasjonære enheter.

Tinder Gold gir brukerne en oppgradert opplevelse på appen som har ubegrensede liker, fem tilbakespolinger og en gratis boost per måned. Det høyere nivået gir også medlemmer tilgang til å skjule reklame på appen.

Hvordan få tak i gratis mynter på Milf-Lovers.com

Hva får du med Tinder Gull?

Tinder Gold er en av de mest populære datatjenestene. Den har et stort utvalg av eksepsjonelle funksjoner som dekker alle dine dating behov. Du får se hvem som liker deg, ubegrenset antall liker, se hvem som ser på profilen din og mye mer.

Se hvem som liker deg

Med Tinder Gold -pakken får du se hvem som liker deg. Dette er en stor fordel for folk som vil vite om matchene sine, men ikke vil snakke med dem.

Match med mennesker fra hele verden

Det hjelper folk med å få en match med mennesker fra hele verden, spesielt de som er vanskelige å finne på grunn av de geografiske begrensningene.

Tinder Gold er et alternativ for alle som har interesse av å møte mennesker fra hele verden. Tinder gold gir deg ikke bare tilgang til samtaler med mennesker utenfor ditt geografiske område, men lar deg også se hvem tinder har valgt som din topprofil.

Full anmeldelse av Sixfridays.com

Se hele profilen

Tinder Gold gir deg muligheten til å se hele profilen til brukere som liker deg. Dette er fordi appen bare viser halvparten av profilen gratis.

Ubegrenset antall likes

Tinder gull gir brukeren et ubegrenset antall liker å like profiler. Tanken bak det er at folk som bruker mer tid på appen, vil bli utsatt for flere potensielle matcher og til slutt finne noen de liker bedre enn de de allerede sveipet forbi.

Gratis månedlige Superlikes

Super liker er en av disse fordelene som gir brukerne muligheten til å sende opptil 20 super liker per dag i motsetning til bare én. Denne nye funksjonen er designet for brukere som ønsker mer kontroll over matchene sine og som ønsker å skille seg ut fra andre brukere.

SixFridays – Trinn-for-trinn-guide for å få gratis mynter

1 månedlig gratis Boost

Boost -funksjonen på Tinder gir deg et løft i form av flere profilvisninger og liker i 30 minutter. Dette er flott hvis du vil skille deg ut og få ekstra oppmerksomhet. Du kan booste profilen din gratis en gang i måneden og vil du være en av de beste profilene som kjemper om oppmerksomhet i 30 minutter. Boost har vært en effektiv måte å få flere likes og matcher.

Gå tilbake i tiden og gjør om din siste likes

Tinder Gold gir brukerne muligheten til å spole matcher tilbake. Brukere som angrer på den siste sveipingen, kan nå gå tilbake i tid og endre avgjørelsen. Denne funksjonen er sannsynligvis en av de mest populære fordelene med å oppgradere til Tinder Gold. Brukere gå tilbake i tid og endre sin like eller ikke like.

Hvor mye koster Tinder gull?

Tinder Gull koster 232 kroner for en måned visst du kun kjøper en måned. Kjøper du 6 måneder så koster tinder gull 116,03 norske kroner per måned, og du sparer 55% den pakken koster 696,18 for 6 måneder. Kjøper du for et helt år, 12 måneder, så koster det 928,08, eller 77,34 per måned og du sparer 70%.

Full anmeldelse av Milf-Lovers

Hvis du sletter Tinder-appen, hindrer det ikke Tinder med å kreve betaling

Det holder ikke å bare avinstallere Tinder, noe som sannsynligvis vil føre til at mange Tinder Gull -brukere vil være uinformerte og ufrivillige betalere. Hvis du mister telefonen, eller hvis du kjøper en ny, så går fortsatt abonnementet ditt på Tinder. Abonnementet fungerer så lenge kontoen er aktiv og Tinder krever betaling.

Du må logge på Google Play eller App Store for å kansellerer Tinder abonnementet ditt.

Hvordan slette Tinder Gull på Google Play (android)

Dessverre er det ikke mulig å si opp et abonnement fra Tinder Gull direkte fra appen. Det er imidlertid mulig å gjøre det på en Android -telefon hvis du vet hvordan.

Du kan avslutte Tinder Gull for android ved å følge disse trinnene:

  1. Gå til Google Play på android telefonen din.
  2. Du starter med å bare skriv “Tinder” i søkefeltet, og den første lenken skal være Tinder appen
  3. Her kan du da velge å avbryte eller kansellere Tinder Gull abonnementet ditt.

Hvordan få gratis mynter på Spotgee

Hvordan slette Tinder Gull på App Store (apple)

Hvis du har en iOS -enhet, er prosedyren for å melde deg av tjenesten annerledes enn en Android-telefon.

  1. På en iPhone må du gå til Innstillinger -appen
  2. Rulle ned for å finne kategorien Tjenester.
  3. Trykk deretter på Apple ID fanen.
  4. I denne listen over tjenester du abonnerer på, så bør du kunne finne tjenesten Tinder, også må du trykke på “Avslutt” -knappen.

Er Tinder Gull verdt pengene?

Tinder Gold er ikke verdt pengene for de fleste brukere. Det koster 77-232 per måned, men tilbyr bare følgende funksjoner: Passmodus, tilbakespoling, ubegrensede liker, en boost per måned og en ekstra Super Like per dag.

Selv om den månedlige kostnaden på 77-232 vanligvis er håndterbar, er det kanskje ikke verdt det for noen, siden det de får igjen, ofte kan gjøres med et og annet kjøp. Så nei, jeg syns ikke Tinder Gull er verdt pengene.

Er dette den beste dating siden akkurat nå? Full anmeldelse av Spotgee.com

Hva koster Tinder gull?

Hva koster Tinder Gull

 1 måned koster 232 kroner per måned, totalt 232 
 6 måneder koster 116,03 per måned, totalt 696,18 
12 måneder koster 77,36  per måned, totalt 928,32